Om STIK

för uppfinnare och kreativa företagare

STIK är den största lokala uppfinnareföreningen under Svenska Uppfinnareföreningen - SUF, i vilken man även automatiskt blir medlem utan kostnad. Vi uppbär inga bidrag och arbetar helt och fullt med att tillvarata våra medlemmars intressen, främjande innovationer och uppfinningar.
STIK hyr drygt 400 kvm i Nacka Strand, med underbar utsikt över skog och sjö, ett stenkast från Nacka Forum. Här erbjuder vi utbildning, fri rådgivning, kunskapsseminarier och andra event. Dessutom hyr vi ut kontorslokaler till runt 10 småföretag. Mycket är gratis för medlemmarna men STIK erbjuder dessutom genom sitt servicebolag, Inventorum Service AB, en mängd rabatterade tjänster såsom hjälp med patentansökningar, prototypframställning, avtalsfrågor, förhandlingshjälp och mycket annat.


 

 

 

Som medlem i STIK får du tillgång till STIK's tjänster och information, fler funktioner på denna hemsida, hjälp till självhjälp, rådgivning i nätverket, inbjudan till studiekvällar, möjlighet att deltaga i svenska och internationella utställningar och mycket mer. Läs mer om STIK och medlemskap i länkarna ovan. 


Vill du bli medlem, fyller du i och skickar in din medlemsansökan direkt här på hemsidan under fliken 'Medlemsskap'.

STIK önskar dig varmt välkommen!

STIKs styrelse Föreningens stadgar STIKs projekt 2016 Möten och lobbying